Kavunlu muzlu dondurma tarifi

Kavunlu muzlu dondurma tarifi



Malzemeler

  • 4 muz
  • 3 su bardağı kavun
  • 3-4 yemek kaşığı bal veya agave (Damak tadına göre)
  • 1 tatlı kaşığı limon veya misket limonu suyu
  • 8-10 adet fesleğen yaprağı (İsteğe bağlı)

Yapılışı

  • Muzları ince ince dilimleyin. Kavunları küçük küpler halinde kesin. 

  • Meyvelerin hepsini, tek bir katman halinde buzdolabı poşeti veya üstü kapalı şekilde bir kaba yayarak dondurun.

  • İyice donan meyvelere bal, limon suyu ve fesleğen yapraklarını ekleyin. 

  • Arada sırada karıştırarak, mutfak robotu veya blender’dan geçirin

Post a Comment

Yorum Kuralları
1-)Konu ile ilgili olmayan yorum yapmayınız
2-)Herhangi bir link paylaşımı yapmayınız
3-)Spam yorumdan uzak durunuz

Previous Post Next Post