Malzemeler
- 4 muz
- 3 su bardağı kavun
- 3-4 yemek kaşığı bal veya agave (Damak tadına göre)
- 1 tatlı kaşığı limon veya misket limonu suyu
- 8-10 adet fesleğen yaprağı (İsteğe bağlı)
Yapılışı
- Muzları ince ince dilimleyin. Kavunları küçük küpler halinde kesin.
- Meyvelerin hepsini, tek bir katman halinde buzdolabı poşeti veya üstü kapalı şekilde bir kaba yayarak dondurun.
- İyice donan meyvelere bal, limon suyu ve fesleğen yapraklarını ekleyin.
- Arada sırada karıştırarak, mutfak robotu veya blender’dan geçirin

Post a Comment
Yorum Kuralları
1-)Konu ile ilgili olmayan yorum yapmayınız
2-)Herhangi bir link paylaşımı yapmayınız
3-)Spam yorumdan uzak durunuz